dijous, 11 de juliol del 2013

La infància, la nostra gran prioritat

El PSC organitza una jornada sobre les polítiques d'infància al nostre país. Podeu consultar el nostre posicionament i les accions dutes a terme pel partit.

Els i les socialistes, en un moment de màxima preocupació per l’afebliment dels serveis i de les polítiques altament sensibles per al benestar de la infància, volem reafirmar el nostre compromís amb el treball per la justícia social i la promoció de la igualtat d’oportunitats, especialment en les polítiques d’infància.

El primer secretari del PSC i president del Grup Parlamentari Socialista, Pere Navarro, el secretari de Política Municipal del partit, Josep Mayoral, i la responsable de sensibilització i polítiques d’infància d’UNICEF, Sílvia Ayala, obriran la jornada “La infància, la nostra gran prioritat”, que tindrà lloc a la seu central del PSC a Barcelona, i on es presentarà una declaració que podeu llegir a l'annex de documents, junt amb la moció presentada al Parlament, el recull de bones pràctiques socialistes i la infografia explicativa de la nostra posició.

Recull de bones pràctiques socialistes
Lluitem contra la pobresa infantil
Declaració Jornades Infància
Moció pobresa infantil

Font