dimarts, 12 de febrer del 2013

Maria Lladó ens resumeix la passada sectorial de polítiques socials del PSC, a la qual hi pertany


El dia 7 de febrer es va celebrar el primer plenari de la sectorial de polítiques socials del PSC del 2013, en  un lloc diferent a l’habitual, en el Parlament de Catalunya
En el seu marc van quedar clares les nostres línies vermelles com  a partit:
A Catalunya:
NINGÚ SENSE SOSTRE, defensarem el dret fonamental d'accedir i mantenir un habitatge digne i per això és urgent un canvi legislatiu.
NINGÚ SENSE UN SÀLARI BÀSIC, defensarem les polítiques actives d'ocupació, la reforma de la renda mínima d'inserció i la creació d'una renda bàsica de ciutadania, com diu el nostre Estatut.
NINGÚ SENSE MENJAR, defensarem polítiques públiques adreçades a garantir la cobertura de les necessitats bàsiques dels ciutadans i ciutadanes, sobretot les alimentàries.
El  PSC no segueix la línea de la Caritat per atendre a aquells col·lectius que ho estan passant més malament... Segueix el prinicipi de la  SOLIDARITAT (compartir el que es té) i vinculat amb altres actuacions que dignifiquin  la pobresa.
La  JUSTICIA SOCIAL (pilar del  socialisme) - oposada a la CARITAT  (pilar de la dreta envers l’atenció a la problemàtica social)