dilluns, 4 de novembre del 2013

El PSC en contra de la reforma de Pensions del PP

Una nova agressió als drets de la gent gran



La dreta del PP i CiU està desmantellant totes els drets socials assolits durant els governs socialistes a Catalunya i Espanya: pensions per a tothom, accés universal a l’atenció sanitària pública, Llei de Dependència,…

El Govern de Rajoy menteix doblement. D’una banda, va prometre que no tocaria les pensions i d’altra, no és cert que les pensions no perdran poder adquisitiu. Tot i que es preveu un augment del 0,25% cada any, això no garanteix que quan el creixement de l’IPC superi aquesta xifra, els pensionistes rebin un augment superior a aquest %.

Volen estalviar 33.000 milions d’euros espoliant els pensionistes. La reforma del sistema de pensions, al marge del Pacte de Toledo, que endega el Govern del PP afectarà els pensionistes d’avui i també els de demà.

Però no és aquesta l’única agressió del PP i CiU contra la gent gran: també posen en risc la igualtat de la salut de les persones i trenquen l’accés al sistema sanitari públic amb retallades indiscriminades, els copagaments, l’increment de les llistes d’espera i la paralització de la Llei de Dependència.

Davant d’aquestes agressions als drets de la gent gran, que també són els nostres drets, el PSC inicia una campanya per dir PROU al retrocés social. Aquesta setmana donem el tret de sortida amb diferents actes públics arreu de Catalunya i una acció coordinada a les xarxes socials.

A continuació trobaràs tota la informació al voltant d’aquesta campanya: díptics, argumentari i infografia:

Rajoy menteix i retalla
Rajoy miente y recorta
Una nova agressió als nostres drets
Infografia Una nova agressió als nostres drets

Font